SOLUTII CURATARE

SOLUTII CURATARE

SOLUTII CURATARE: SPRAY, CD, DVD, CONTACTE

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Tampoane de praf, uscate, 24 bucati, ES 108, ESPERANZA
  Tipul solutiei de curatare / Tip accesoriu Lavete curatare Numar de produse in pachet 24 buc/pachet Informatii suplimentare Praf, cârpă uscată pentru a curăţa echipamentele de birou. Pentru curăţarea de echipamente electronice. ..

  6 Lei
 • VAKOSS Cleaner Dies / Screen LCD / TFT 100 ml
  Tipul solutiei de curatare / Tip accesoriu Spuma de curatare pentru ecran Spuma de curatare pentru laptop Spuma de curatare pentru suprafete de plastic Numar de produse in pachet 20 buc/pachet Capacitate 100 ml ..

  7 Lei
 • Laveta microfibra
  Tipul solutiei de curatare / Tip accesoriu Laveta microfibra Numar de produse in pachet 1 buc/pachet Informatii suplimentare Micro-fibre de pânză pentru curăţarea echipamentelor de birou Pentru curăţarea de echipamente electronice ..

  8 Lei
 • Lichid de curatire monitoare si display LCD/TFT, 100ml, ESPERANZA
  Tipul solutiei de curatare / Tip accesoriu Lichid pentru curatarea ecranului Numar de produse in pachet 1 buc/pachet Capacitate 100 ml Informatii suplimentare Anti-statice de lichid de curăţare şi monitoare TFT LCD, laptop-uri, palmtop ..

  8 Lei
 • SPRAY CONTACT IPA PLUS 60 ML. AG (CHE1430)
  Acest preparat contine alcool izopropilic (IPA) de inalta puritate. Elimina uleiurile, unsorile, rasinile si alte impuritati. Este utilizat pentru curatarea si protejarea CD-ROM si DVD, dispozitive optice, capete AV si mecanismelor fine. Este neutru din punct de vedere chimic, nu lasa urme. Se utili..

  9 Lei
 • Kit curatire display LCD/TFT
  Tipul solutiei de curatare / Tip accesoriu Antibacterian de curăţare gel anti-static perie Numar de produse in pachet 1 buc/pachet Capacitate 35 ml Informatii suplimentare Kit-ul include: Antiba..

  10 Lei
 • Kit curatire display LED/LCD/TFT/PLASMA
  Tipul solutiei de curatare / Tip accesoriu Gel de curatare pentru ecran Laveta microfibra Numar de produse in pachet 1 buc/pachet Capacitate 200 ml Informatii suplimentare Dimensiunea microfibră: 19,..

  10 Lei
 • Kit de curatire display Tableta/Telefoane/PDA/Navigatie
  Tipul solutiei de curatare / Tip accesoriu Lichid pentru curatarea ecranului Laveta microfibra Numar de produse in pachet 1 buc/pachet Informatii suplimentare Kit-ul include: cârpă din microfibră lichid de..

  10 Lei
 • (CHE0129) SPRAY CONTACT S 60 ML AG
  (CHE0129) SPRAY CONTACT S 60 ML AG Curata de oxizi si sulfuri contactele electrice si ofera protectie impotriva coroziunii. Asigura un contact electric bun in special in cazul contactelor oxidate sau uzate. Poate fi utilizat in produsele de audio-frecventa, in industria electronica si in general ..

  12 Lei
 • Disc pentru curatare Compact Disc / DVR-ROM | Compatibil cu toate playerele Compact Disc / DVD, Emtec EKNLECT
  Disc pentru curatare Compact Disc / DVR-ROM | Compatibil cu toate playerele Compact Disc / DVD, Emtec EKNLECT   Discul de curatare a lentilei Compact Discului / DVD-ului evita problemele cu playerul si previne erorile de citire. Micro periile indeparteaza praful, murdaria si alte depuneri..

  12 Lei
 • SPRAY CONTACT U 60 ML. AG
  Curata de oxizi si sulfuri contactele electrice si ofera protectie impotriva coroziunii. Asigura un contact electric bun in special in cazul contactelor oxidate sau uzate. Poate fi utilizat in produsele de audio-frecventa, in industria electronica si in general in locurile unde sunt necesare contact..

  12 Lei
 • Spray vaselina pe baza de cupru 100ml
  Spray cu vaselina pe baza de cupru - o formula multifuncționala, folosita în cele mai dificile condiții intr-un interval de temperaturi foarte mare: de la - 40 ° C la 1100 ° C. Ofera o lubrifiere excelenta, protejeaza impotriva uzurii si coroziunii. Domenii de utilizare: Piulițe și șuruburi, îm..

  12 Lei