Card Pluxee - Prima Didactică

Cum se activează cardul?

Cardul se activeaza la prima tranzactie, prin introducerea cardului in terminalul POS și tastarea codului PIN. Cardul poate fi activat apeland numarul de telefon 021.207.27.27 si urmand pasii din meniul interactiv, insa doar pentru efectuarea de tranzactii online si doar daca nu a fost activat in prealabil la un terminal POS.

Cum fac prima tranzacție?

Dupa activarea cardului, platile pana la suma de 100 lei vor putea fi efectuate fara introducerea codului PIN. Va fi suficienta simpla apropiere a cardului de aparatul de validare (POS). De asemenea, vei putea folosi cardul si pentru cumparaturi online, in reteaua de parteneri afiliati Pluxee.

Care este termenul de valabilitate a sumelor?

Sumele incarcate pe cardul Prima de cariera didactica au valabilitatea pana la 31.08.2024.

Cum procedez în cazul în care am o tranzacție respinsă cu cardul "Prima carieră didactică" și vreau să clarific motivul respingerii?

Te rugam sa verifici pe ecranul POS-ului sau pe chitanta emisa de POS care este motivul respingerii tranzactiei. In plus, trebuie sa te asiguri ca ai sold suficient pentru tranzactia incercata, ca introduci codul PIN corect si ca tranzactia este efectuata la o unitate afiliata Pluxee pentru cheltuielile reglementate de O.U.G. 58/2023. Atat soldul, cat si codul PIN se pot afla apeland numarul de telefon 021.207.27.27 si urmand meniul interactiv.

Informații suplimentare

Nu se ofera rest in bani. Unitatilor partenere afilitate le este strict interzisa acordarea de rest de bani.

Nu se scot banii de pe card. Cardul pentru prima de cariera didactica nu poate fi folosit pentru efectuarea de operatiuni de retragere de numerar sau de preschimbare in numerar.