Despre Noi

Bine ați venit la INFOCENTER Computer Shop, din 2004 casa tehnologiei IT din Craiova de peste 20 de ani!

Suntem o echipă de informaticieni pasionați de tehnologie, credem în transformarea societății prin digitalizare.
Activitatea noastră este împărțită pe trei canale de vânzări: magazin fizic, site online www.infocentercraiova.ro, SICAP (SEAP) - catalog cu peste 4000 de produse, respectiv un canal de service IT.
Asigurăm tot procesul de furnizare a produselor informatice, începând de la oferta comercială și până la livrarea lor oriunde în România prin curier rapid, cât și repararea echipamentelor IT: calculatoare, laptopuri, imprimante, etc.

Clienții noștri sunt persoane fizice, juridice, companii și instituții de stat din toată România, incluzând universități, primării, spitale, unități militare sau de poliție etc .
De-a lungul celor două decenii de activitate, am adus în casele și birourile clienților noștri zeci de mii de computere, mii de laptopuri, sute de imprimante și sute de mii de componente și accesorii IT, contribuind astfel la modernizarea și eficientizarea mediului digital.

Ne mândrim cu o selecție vastă de produse hardware și accesorii IT de ultimă generație, pe stoc!
Fie că sunteți un elev, profesor, profesionist în căutarea unei soluții business, office sau un entuziast al gaming-ului, avem tot ce vă trebuie pentru a vă satisface pasiunea pentru tehnologie, vă vom ghida în alegerea celor mai potrivite soluții, oferindu-vă consultanță gratuită și suport tehnic de încredere.

Serviciul nostru de asamblare a computerelor de gaming se realizeaza personalizat, discutând cu atenție cu fiecare beneficiar pentru a înțelege nevoile specifice și pentru a alege cele mai potrivite componente, astfel încât fiecare sistem să fie o experiență unică. Cu un portofoliu bogat de opțiuni, suntem dedicați să asigurăm compatibilitatea perfectă între componente și să încadrăm soluția în bugetul fiecărui client, garantând că fiecare computer asamblat de noi este o expresie a dorințelor, nevoilor dar și bugetului dumneavoastră.

Elaborăm profesional oferte dedicate pentru proiecte pe fonduri de digitalizare, multe din start-up-urile și companiile beneficiare din zona Olteniei făcând achiziția echipamentelor digitale de la noi.

Sloganul nostru, "Magazin de incredere!", reflectă angajamentul nostru față de clienți, construit pe respect și atenție la detalii.

Vă mulțumim că ne sunteți alături în această călătorie digitală!

Echipa INFOCENTER Computer Shop !
Craiova, str. Calea Bucuresti, nr. 50 Bl. A5, Parter, jud. Dolj, România

PROGRAM DE LUCRU
LUNI - VINERI : 09.00 - 18.00
SAMBATA : 09.00 - 13.00
DUMINICA : INCHIS

SC INFOCENTER SRL
CUI: RO 16474833;
Nr. Reg.Com: J16 / 1068 / 2004;

Banca : BANCA TRANSILVANIA CRAIOVA
Cont IBAN : RO92 BTRL RONC RT0C P589 1301

Contact telefonic:
Fix: 0351.458.159
Mobil: 0740.008.475
Mobil: 0757.057.299

e-mail:
office@infocentercraiova.ro
infocentersrl@gmail.com

SKYPE: infocentersrl@gmail.com